2014-2015 SON BAHAR-KIŞ MODA TRENDLERİ

Spor,Klasik ya da Nostaljik...Yeni sezon tam anlamıyla trend zengini.Belki ruhunuzun hala yaz aylarında ama moda trendleri sonbahara ve kışa çoktan hazır.Bakalım ne gibi sürprüzler bekliyor.

50'Lİ YILLAR GERİ GELDİ
Bele oturan kesimler,kloş etekler,danteller,tüller..50'lerin esintileri,özellikle feminen kesimleri,bu sene karşımıza sıklıkla çıkacak.Bir parti yada davete katılırken,sizde diz üstü elbiselerle 50'li yıllara göz kırpabilirsiniz.

BAROK DOKUNUŞLAR
İpek,kaşmir,kadife,şifon..Modacılar bu sezon barok esintisi taşıyan kumaşlardan ilham aldılar.Tüyler,inciler ve metalik detaylara modern çağa taşıdıkları bu akımı ağırlıklı olarak elbiselerde balon ve kalem eteklerde görmek mümkün.
KÜBİST VE SOYUT YAKLAŞIMLAR
Çizgili ve ekose kumaşlarla yakalanan kübist havayı alakasız parçalrla kombinleyerek soyut bir boyuta taşımak mümkün.Tasarımcıların kimilerine radikal gelebilecek bu moda anlayışları sıra dışı giysilere meraklı olanlar için biçilmiş kaftan.Siz de "bu pantolon bu ayakkabı ile uyuyor mu" diye sormadan,kendinizi sezonun "soyut olma"akımına bırakabilirsiniz.

RAHATLIĞI SEVENLERE PİJAMA MODASI
Bazen espri konusu olur,üstünüzdeki rahat kıayfetleri görenler"Pijama giyseydin daha iyiydi"derler.Şimdi size böyle bir cümle kuranlara "Artık böyle giyinmek moda"diyebilirsiniz.Çünkü büyük moda evlerinin sonbahar-kış sezonu için hazırladıkları kreasyonlarda rahatlık ön planda tutulmuş.

80'LER RETROSU
80'lerin fotoğraflarına baktığımızda kıyafetlerimizi görüp,"iyi ki o yılları geride bırakmışız"diyeniniz çoktur.Ama 80'li yıllar peşimizi bırakmışa benzemiyor.Özellikle Parisli modacılar,bu sezon 80'lere özgü bol kesimleri ve parlak kumaşları tercih etmişler.Kime nekadar hitap ettiği tam olarak bilinmesede,80'ler modası hala aramızda.
ÖRGÜ MODASI
Annenize haber verin,şişleri hazırlasın,Kazağı,hırkası,elbisesi ile bu sezon örgüler çok moda.Rahatlığın giderek daha ön plana çıkması örgünün de tekrar gündeme gelmesindeki en önemli sebeplerden biri.Tabii ki birde sıcak tutuyorolması.Eğer siz de gardırobunuzda örgü bir kazağa ya da hırkaya yervermek niyetindeyseniz,sezon trendinin bol kesimli parçalar olduğunu belirtmekte fayda var.

PARLAK RENKLER
Yeşiller, pembeler, kırmızılar...2014 Yaz sezonu,iddialı tonlardan payına düşeni aldı ama modacılar yaz aylarının parlaklığını önümüzdeki sezona da taşımaya kararlı.Bu durum,kış aylarında karalr bağlamaktan hoşlanmyan ve neon renkleri sevenler içim oldukça sevindirici.







Yorumlar

  1. Through this partnership, you will be able|it is possible for you to} to achieve experience working with the equipment used in today's most advanced manufacturing facilities. This will help to put you one step forward of the competition and higher prepare you for qualification and credentials from the National Institute for Metalworking Skills Bluetooth Headsets . Lincoln enjoys an identical partnership with HAAS Automation at Lincoln College of Technology in Grand Prairie, TX and Lincoln Technical Institute in Mahwah, NJ. With a rising manufacturing sector, CNC Machining is taking a really thrilling, technology-driven flip. Modern CNC machines are electronically controlled so this state of affairs is highly unlikely.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder