LINE İLE KONUŞMAK

 LINE :
İş hayatının  yoğun temposu, şehir yaşantısı ve hızlı haberleşme bizleri sanal ve dijital dünyada çözümler üretmeye zorluyor.Bu anlamda LINE  güzel bir çözüm oluyor.
İnternet olan her yerde telefon görüşmeleriniz ve mesajlaşmanız sınırsız olacaktır.
lıne

LINE  kullanıcılarına en güzel hediyesi bilgi ve görüşmelerin 3G,4G,Wi-Fi tüm ağlarda şifrelenmesidir.
Evet sayın okuyucular;Hepimizin sanal ortamlarında mesajlaşma,ücretsiz konuşma,sesli ve görüntülü konuşma gibi benzeri haberleşme imkanlarımız bulunmaktadır.Bu durumda hepimizin ihtiyacı olan tek şey ise güvenliktir.Lıne bu güvenlik sitemini uluslar arası iç denetim yönetimi ile ilgili sertifikalara (SOC2, SOC3 ve SysTrust) sahiptir.Buda güvenlik açısından verilen önemi göstermektedir.
Telefon numaralarınızı gizli tuttuktan sonra kendinize ait bir ID alarak numaranız kimselere vermeden görüşme yapabilirsiniz.Sizin LINE ID' nizi kenidlerine ekleyen kişiler sizin numaranızı göremez.Buda istediğiniz kişilerin sizi görmesini sağlamış olursunuz.
Ben şahsen halen kullanmaktayım.Ses sanki okadar tiz temiz geliyorki,görüşmelerimiz net ve internet olan her yerde daha fazla konuşma şansı buluyorum.
LINE'nın diğer bir özelliği ise fotoğraf ,video ve başak bağlantıları paylaşabileceğiniz medya tabanlı  Timeline ve Home özelliklerinin olmasıdır.

LINE  tüm akıllı telefon( Windows Phone,iPhone, Blackberry,Android, Nokia),tablet ve bilgisayarlarınızda kullanabilirsiniz.

Yorumlar